Een uitstekende poetsbehandeling van uw auto!

Binnenreinigen intensief

Waarom zelf uw auto van binnen reinigen als wij het ook kunnen? Ga voor gemak en kies binnenreinigen. Terwijl u geniet van een kopje koffie en gratis wifi maakt ons team uw auto aan de binnenzijde schoon. Ramen, dorpels, matten en het dashboard worden gereinigd en de vloer gestofzuigd voor een schoon en fris interieur.

Ramen reinigen

Heldere autoramen zijn een finishing touch na de wasbeurt. Naast het feit dat de auto er een stuk beter uitziet zorgt het ook voor beter zicht naar buiten toe.

Stoelen reinigen

U gaat met de auto door de wasstraat, zuigt de auto uit en constateert een aantal vlekken op uw autostoelen. Wat nu? Laten verwijderen natuurlijk! Met een stoelen reiniging bent u er zeker van dat er straks niets meer te zien is van deze vlekken. De autostoelen worden ingespoten, vervolgens gereinigd met onze waterstofzuiger en daarna beschermt met een stoelhoes.

Velgen reinigen

Velgen als nieuw en banden zwart maken

Leerbehandeling stoelen

Net als de rest van uw auto heeft ook een lederen bekleding aandacht nodig. Met een leerbehandeling voor uw stoelen bent u er zeker van dat onregelmatigheden zoals pigmentverschillen en verlies aan kleur verleden tijd zijn. Met een speciale wax worden roterende bewegingen gemaakt op het leer. Dit trek langzaam in en zal uw lederen bekleding een fijne verfrissing geven.

Ozon/Ionisator (geurbehandeling)

Uw auto weer helemaal fris en nieuw? Of de verkoopwaarde van uw auto sterk verhogen? Dat kan!! Een Ozon behandeling is een absolute doorbraak. Het is een definitieve oplossing om nare geuren af te breken die zich tot diep in de bekleding genesteld hebben. U brengt uw auto en wij laten daarna de Ozon generator 6 tot 12 uur in de afgesloten auto het vuile werk doen (tijd is afhankelijk van de vervuiling). U kan eventueel uw auto laat in de middag brengen en de volgende dag uw fris ruikende auto ophalen.

Interieurreiniging intensief

Heeft uw auto een intensieve reiniging nodig? Dat kan! Een intensieve interrieurreiniging kan ervoor zorgen dat verschillende onderdelen in uw auto worden aangepakt. De stoelen, vloer, hemel, dashboard, kofferbak worden gereinigd voor een fris interieur. Voor een extra verfrissing zal er een ozon/ionisator behandeling worden uitgevoerd. U brengt uw auto en wij gaan aan de slag. Om kwaliteit te leveren zult u uw auto een dag en nacht kwijt zijn, maar de volgende dag kunt u genieten van uw frisse interieur.

Handwas

Auto handmatig wassen, deuren, motorranden, Element Wax, binnenreinigen

Element Wax behandeling

Element Wax vormt een beschermlaag op de lak waardoor de levensduur van de laklaag aanzienlijk wordt verlengd. Hierdoor blijft de glans langer behouden en blijft de kleur dieper. Bovendien kunnen insecten en vuil zich veel minder goed hechten op de lak doordat de beschermlaag voor een spiegelglad oppervlak zorgt, bijkomend voordeel van het gladde oppervlak is dat het voertuig zich makkelijker laat wassen. Wanneer zout, zure regen, bitumen en straatvuil door de bovenste laag heen dringen verdwijnt de glans en worden de daar onderliggende lagen aangetast die over het algemeen niet zo sterk zijn.

Cabrio reinigen

Bevindt er zich een algenlaag op uw cabriodak? Of heeft u het idee dat zich dit aan het vormen is? Laat dit op tijd verwijderen zodat het zich niet omvormt tot een hardnekkige laag. Met de juiste middelen zullen wij uw cabriodak secuur onder handen nemen. U zult na verloop van tijd merken dat boomhars, zaden en stuifmeel zich veel minder snel vestigen in de stof van uw cabrio. Alleen in Aalsmeer beschikbaar.

Polijsten

Door uw auto te laten polijsten worden lichte krassen verwijderd en zullen doffe lakken worden hersteld. Uw auto zal weer gaan glimmen en bij een eventuele verkoop voor een wauw-effect zorgen. Voor het juiste effect zal uw auto eerst worden gewassen en daarna met alle zorgvuldigheid worden behandeld met een polijstmachine. U zult merken dat uw auto zijn oorspronkelijke kleur en glans veel langer behoudt. In overleg kan er een gedeelte van uw auto of uw hele auto worden gepolijst.

Lakverzegeling

De laklaag van uw auto heeft vaak te maken met invloeden van buitenaf zoals: Zure regen, UV-straling, strooizout, luchtverontreiniging en straatvuil. Om uw autolak te beschermen tegen deze invloeden bieden wij een lakverzegeling aan. Een speciale polymeerlaag zal in uw autolak worden gemasseerd, in plaats van er op aangebracht. Dit heeft als voordeel dat de kleur niet vervaagt en de diepe glans langdurig behouden blijft. De levensduur van de laklaag wordt aanzienlijk verlengd en daarom biedt dit product een garantietermijn van 1 jaar. De behandeling zal worden uitgevoerd door een van onze specialisten en is alleen mogelijk in combinatie met het polijsten van uw auto.

Glaslakcoating

Wilt u uw autolak extreem goed beschermd hebben tegen invloeden van buitenaf? Een glaslakcoating biedt uitkomst. Glaslakcoating is een lakbescherming op basis van vloeibaar glas en zorgt voor de sterkste bescherming van uw autolak. Na uitharding vormt zich een glasheldere en keiharde gladde laag permanent aan de lak. Zelfs na veelvuldig wassen is deze lak niet zomaar te verwijderen. Alleen in Aalsmeer beschikbaar.

Doffe koplampen herstellen

Het Loogman Poetscentrum is dé specialist in het renoveren en herstellen van koplampen. Kwaliteit staat hierbij hoog in het vaandel. Zijn uw koplampen dof of verweerd? Of heeft u een APK-afkeur gekregen op de koplampen van uw auto? Koop dan geen nieuwe maar laat ze behandelen bij ons. De koplampen van de meeste moderne auto’s worden gemaakt van plastic in plaats van glas, na verloop van tijd verweren en verkleuren deze lampen door de invloed van uv- straling, zure regen, zout en vuil van de weg.

Heeft u een speciale vakkundige behandeling nodig?

Vraag ernaar bij onze medewerkers.

Back to top