Onze diensten

Een uitstekende poetsbehandeling van uw auto!


INTERIEUR BEHANDELINGEN

Vakkundige behandelingen voor de binnenkant van je auto.


RAMEN REINIGEN

Heldere autoramen zijn een finishing touch na de wasbeurt. Naast het feit dat de auto er een stuk beter uitziet zorgt het ook voor beter zicht naar buiten toe.

Klik hier voor al onze prijzen.


LEERBEHANDELING STOELEN

Net als de rest van jouw auto heeft ook een lederen bekleding aandacht nodig. Met een leerbehandeling voor je stoelen ben je er zeker van dat onregelmatigheden zoals pigmentverschillen en verlies aan kleur verleden tijd zijn. Met een speciale wax worden roterende bewegingen gemaakt op het leer. Dit trek langzaam in en zal jouw lederen bekleding een fijne verfrissing geven.

Klik hier voor al onze prijzen.


OZON/GEURBEHANDELING

Je auto weer helemaal fris en nieuw? Of de verkoopwaarde van je auto sterk verhogen? Dat kan! Een Ozon behandeling is een absolute doorbraak. Het is een definitieve oplossing om nare geuren af te breken die zich tot diep in de bekleding genesteld hebben. Je brengt de auto en wij laten daarna de Ozon generator 6 tot 12 uur in de afgesloten auto het vuile werk doen (tijd is afhankelijk van de vervuiling). Je kan eventueel de auto laat in de middag brengen en de volgende dag je fris ruikende auto ophalen.

Klik hier voor al onze prijzen.


STOELEN REINIGEN

Je gaat met de auto door de wasstraat, zuigt de auto uit en constateert een aantal vlekken op je autostoelen. Wat nu? Laten verwijderen natuurlijk! Met een stoelen reiniging bent je er zeker van dat er straks niets meer te zien is van deze vlekken. De autostoelen worden ingespoten, vervolgens gereinigd met onze waterstofzuiger en daarna beschermt met een stoelhoes.

Klik hier voor al onze prijzen.


BINNENREINIGEN INTENSIEF

Waarom zelf je auto van binnen reinigen als wij het ook kunnen? Ga voor gemak en kies binnenreinigen. Terwijl jij geniet van een kopje koffie en gratis wifi maakt ons team jouw auto aan de binnenzijde schoon. Ramen, dorpels, matten en het dashboard worden gereinigd en de vloer gestofzuigd voor een schoon en fris interieur.

Klik hier voor al onze prijzen.


INTERIEURREINIGING INTENSIEF

Heeft je auto een intensieve reiniging nodig? Dat kan! Een intensieve interrieurreiniging kan ervoor zorgen dat verschillende onderdelen in jouw auto worden aangepakt. De stoelen, vloer, hemel, dashboard, kofferbak worden gereinigd voor een fris interieur. Voor een extra verfrissing zal er een ozon/ionisator behandeling worden uitgevoerd. je brengt de auto en wij gaan aan de slag. Om kwaliteit te leveren zal je de auto een dag en nacht kwijt zijn, maar de volgende dag kan je weer genieten van je frisse interieur.

Klik hier voor al onze prijzen.


EXTERIEURBEHANDELINGEN

Vakkundige behandeling voor de buitenkant van je auto.


TEFLON WAX

Wil je jouw autolak goed beschermd hebben tegen invloeden van buitenaf? Een Teflon wax biedt uitkomst. Teflon wax is een lakbescherming die zorgt voor de bescherming van je autolak. Na het uitpoetsen van de wax vormt zich een glasheldere en keiharde gladde laag aan de lak. Zelfs na veelvuldig wassen is deze lak niet zomaar te verwijderen.

Klik hier voor al onze prijzen.


LUXE HANDWAX

Om de showroomlook aan je auto te creëren kunnen wij jouw auto compleet met de hand weer als nieuw laten glimmen. Dit doen we doormiddel van onze professionele wax.

Klik hier voor al onze prijzen.


LAKVERZEGELING

De laklaag van je auto heeft vaak te maken met invloeden van buitenaf zoals: Zure regen, UV-straling, strooizout, luchtverontreiniging en straatvuil. Om je autolak te beschermen tegen deze invloeden bieden wij een lakverzegeling aan. Een speciale polymeerlaag zal in je autolak worden gemasseerd, in plaats van er op aangebracht. Dit heeft als voordeel dat de kleur niet vervaagt en de diepe glans langdurig behouden blijft. De levensduur van de laklaag wordt aanzienlijk verlengd en daarom biedt dit product een garantietermijn van 1 jaar. De behandeling zal worden uitgevoerd door een van onze specialisten en is alleen mogelijk in combinatie met het polijsten van je auto.

Klik hier voor al onze prijzen.


HANDWAS

Doormiddel van onze professionele was en poetsproducten kunnen wij jouw auto weer helemaal schoon wassen. Dit doen wij compleet met de hand van het begin tot het einde zo is er geen plekje dat vergeten wordt.

Klik hier voor al onze prijzen.


KRASSEN VERWIJDEREN

Het blijft verschrikkelijk om naar te kijken: krassen. Door onze expertise zijn wij in staat om bijna alle krassen te verwijderen. Heb je een kras die je graag wilt laten verwijderen? Neem contact met ons op en we helpen je graag.

Klik hier voor al onze prijzen.


POLIJSTEN

Door je auto te laten polijsten worden lichte krassen verwijderd en zullen doffe lakken worden hersteld. Je auto zal weer gaan glimmen en bij een eventuele verkoop voor een ‘wauw-effect” zorgen. Voor het juiste effect zal je auto eerst worden gewassen en daarna met alle zorgvuldigheid worden behandeld met een polijstmachine. Je zult merken dat de auto zijn oorspronkelijke kleur en glans veel langer behoudt. In overleg kan er een gedeelte van je auto of de hele auto worden gepolijst.

Klik hier voor al onze prijzen.


VELGENREINIGING

Hardnekkig vuil in lastige plekjes? Doormiddel van onze velgenreiniging worden jouw velgen weer brandschoon. Nadat wij jouw velgen hebben gereinigd herken je ze niet meer terug!

Klik hier voor al onze prijzen.


CABRIO REINIGEN

Bevindt er zich een algenlaag op je cabriodak? Of heb je het idee dat zich dit aan het vormen is? Laat dit op tijd verwijderen zodat het zich niet omvormt tot een hardnekkige laag. Met de juiste middelen zullen wij je cabriodak secuur onder handen nemen. Je zal na verloop van tijd merken dat boomhars, zaden en stuifmeel zich veel minder snel vestigen in de stof van je cabrio. Alleen in Aalsmeer beschikbaar.

Klik hier voor al onze prijzen.


KOPLAMPEN HERSTELLEN

Het Loogman Poetscentrum is dé specialist in het renoveren en herstellen van koplampen. Kwaliteit staat hierbij hoog in het vaandel. Zijn jouw koplampen dof of verweerd? Of heb je een APK-afkeur gekregen op de koplampen van je auto? Koop dan geen nieuwe maar laat ze behandelen bij ons. De koplampen van de meeste moderne auto’s worden gemaakt van plastic in plaats van glas, na verloop van tijd verweren en verkleuren deze lampen door de invloed van uv- straling, zure regen, zout en vuil van de weg.

Klik hier voor al onze prijzen.


BANDENZWART

Om de showroomlook aan je auto te creëren na de wasbeurt kunnen wij jouw banden weer als nieuw laten glimmen. Ons bandenzwart blijft enkele weken zitten en geeft je banden een nieuwe uitstraling.

Klik hier voor al onze prijzen.
Back to top

Het Loogman Poetscentrum sluit per 1 januari 2023 zijn deuren. We hopen je daarna gewoon terug te zien bij Loogman Tanken & Wassen.

Klik hier voor al onze services en vestigingen.