Over Loogman

Tankstation; Bakermat van de Loogman Groep

In 1959 startten de ouders van Ger Loogman vanuit hun woning aan de Bosrandweg met de handel in petroleum, gasflessen en huisbrandolie. Terwijl Loogman Sr. de weg op ging met brandstoffen zorgde zijn vrouw thuis voor de vier kinderen en hield zij de administratieve zaken nauwgezet bij. Deze gouden combinatie zorgde voor een goed lopend bedrijf dat vandaag de dag nog steeds een zakelijk succes is. Ons tankstation mag zich het grootste onafhankelijke pompstation van Nederland noemen met concurrerende prijzen en een fullservice concept.

Het ontstaan van Loogman Carwash

Wat in 1983 ooit begon als extra dienstverlening voor de klanten van het tankstation is inmiddels uitgegroeid tot 8 succesvolle wasstraten in Nederland waar dagelijks heel wat schone auto’s van tevreden klanten de kettingbaan afrollen. Loogman Carwash blijft zich ontwikkelen door nieuwe technieken, creatieve ideeën en goed te luisteren naar de wensen van zijn klanten. De automatische poetsbaan, doe het zelf wasboxen, gratis stofzuigen, geurhangers, cockpit- en glasdoekjes zijn daar goede voorbeelden van met als resultaat: een schone en glanzende auto!

En nu is er het Loogman Poetscentrum

Een autopoetsbedrijf met een grote passie voor auto’s. Loogman Poetscentrum zorgt voor een totale make-over van personen- en bedrijfsauto’s voor zowel particulieren als bedrijven in en rondom Amstelveen. Een uitstekende poetsbehandeling van je auto. Alles is mogelijk naargelang jouw wensen: van het reinigen van de bekleding en binnenreinigen tot het polijsten van je auto.

Meer informatie

Meer weten over Loogman? Klik hier voor meer informatie
Back to top

Het Loogman Poetscentrum sluit per 1 januari 2023 zijn deuren. We hopen je daarna gewoon terug te zien bij Loogman Tanken & Wassen.

Klik hier voor al onze services en vestigingen.